Vi forsøger i højere grad at personliggøre vores bolig, men samtidig skal indretningen stå skarpt og designrigt samtidig med, at den skal være funktionel og praktisk. Alt sammen skal forenes og føles hjemligt, men hvordan? Det forsøger vi at give svar på i denne guide.

Den personlige indretning
Billeder er i sig selv noget af det mest personlige, man kan indrette sit hjem med særligt, hvis det er billeder af familie og venner. Billeder fortæller mere end tusinde ord, og udtrykket er med til at sige noget om din stil og smag. Miks kontorets indretning med familiebilleder og abstrakte plakater, der stemmer overens med din personlige stil.

Et andet bud på en personlig, men praktisk indretningsidé er en fotokalender. Her kan der både blive holdt styr på de praktiske aftaler, men samtidig kan fotos af familien eller ferieminder pynte på kontoret. På www.fotobog.nu kan man både designe personlige fotobøger og kalendere i god kvalitet til fine priser.

Den funktionelle indretning
Indret dig funktionelt på kontoret med skabe, kasser og hylder, hvor du kan gemme mapper og papirer efter endt arbejde. Det sikrer et opryddeligt kontor, hvor der kan skabes orden og styr på vigtige dokumenter, og hvor man altid ved, hvor tingene er. Hav også opslagstavler eller whiteboards på væggen, hvor du kan hænge lister op og vigtige noter.

Den designmæssige indretning
Design kan både være møbler, men det kan i lige så høj grad også være tidens trends som farver, tekstiler og mønstre. Det kan være en særlig farve på en væg eller gardiner i et lækkert materiale. Det kan være elektronik som computer, mus og tastatur i et godt design, og som kan pynte kontoret. Det er en smagssag, hvor høj grad man ønsker design i sit kontor, og hvor meget man vægter design op i mod funktionalitet.