Der er flere forskellige måder at beskytte din familie og venner på, mens du er på din trampolin. Imidlertid, det er vigtigt at vide, at den bedste måde at gøre det på er at følge et par enkle retningslinjer.

Land på begge fødder

En af de vigtigste opgaver i spring er at lande på begge fødder og ikke bryde banken, mens du er ved det. Faktisk kan landing på den forkerte fod forårsage alvorlige kvæstelser. Dette er ikke en mystisk tilstand, men en, der kan afhjælpes med et par enkle tricks og tip. Du ved måske allerede, at en af de mest almindelige benskader er det forreste korsbånd (ACL). Den gode nyhed er, at skaden kan forhindres med en vis fornuftig træning og lidt held.

Det er et velkendt faktum, at kvindelige atleter har en større tilbøjelighed til ACL-skader end mænd. Ud over at sætte deres kroppe i fare, de er også tilbøjelige til en lang række andre skader. Imidlertid, med den rigtige træning og lidt held, de kan få mest muligt ud af deres tid på banen. Have sagt, at, det er stadig vigtigt at være på udkig efter potentielle farer. For eksempel har mange mennesker en tendens til at glemme, at deres fod faktisk ikke rører jorden! Så, inden du rammer banen, tage et øjeblik til at vurdere din landingsstrategi, og få mest muligt ud af din konkurrence. Trods alt, de er der for at vinde! Uanset om du er en ivrig løber, en atlet, der spiller basketball, eller et barn, der lige er begyndt i gymnastik, et par enkle tip og få din trampolin nedgravet tricks kan gå langt i retning af at beskytte alle i familien!

Hegn din trampolin

Hvis du vil holde din familie sikker, når du hopper på din trampolin, skal du hegn din trampolin. Dette kan spare dig for medicinske omkostninger og hjælpe med at forhindre ulykker.

Det vigtigste er at konfigurere din trampolin korrekt. Trampoliner kan forårsage alvorlige kvæstelser og endda død. Før du køber en trampolin, skal du være sikker på at læse instruktionerne.

Du bør også vide, at de fleste husejere forsikringspolicer ikke dækker omkostningerne ved skader, hvis de opstår, mens du bruger trampolin. Derudover dækker nogle lejers politikker ikke skader, der sker, mens du bruger en trampolin.

En anden grund til at hegn din trampolin er for privatlivets fred. Hvis du har en nabo, der ejer en trampolin, du kan arbejde sammen om at oprette grundregler. For eksempel kan du blive enige om et bestemt tidspunkt på dagen, hvor dine børn kan lege på trampolinen, samt hvor mange mennesker der kan bruge det på én gang.

Nogle af de ting, du skal overveje, når du konstruerer din trampolin, er dens højde, vægtgrænse, og om du skal købe et sikkerhedsnet. Sørg for at få den trampolin, der er den rigtige størrelse til din familie.

Du skal også sørge for, at trampolinen er placeret sikkert væk fra træer og andre farer. Hvis du bor i et kvarter, hvor HOA har dikteret reglerne, skal du muligvis følge deres retningslinjer.

Vær opmærksom på blæsende forhold

Mens der er en lille chance for, at du er heldig nok til at drage fordel af ovennævnte, der er en lille risiko for, at du finder dig selv prisgivet vind og regn. For at undgå dette uheld skal du sørge for at være lidt mere opmærksom på vindens tendenser, før du går ud og hopper på den eftertragtede trampolin. Hvis du ikke er heldig nok til at bo i en orkanzone, overvej at købe en orkansikker polo- eller polo-tshirt for at sikre, at du er beskyttet mod elementerne. Du skal også huske at bære et førstehjælpskasse og masser af vand. Ud over at holde fødderne tørre, Sørg for at holde øje med fodgængere og andre farer ved vejene, inklusive omstrejfende hunde.

Som nævnt før, kan du være heldig nok til at have en dejlig beskyttet have i din baghave. Af hensyn til at holde dine børn sikre mod vejret, Sørg for at kontrollere vejret, før du går ud og leger. Der er ikke noget værre end at blive fanget i elementerne. Og mens du er ved det, tage et øjeblik på at tjekke naboens gård også. Når alt kommer til alt ønsker ingen at komme ind i en knytnævekamp, gør du?

Bortset fra at holde dig selv sikker, Sørg for at have en eksplosion ved den bedste udendørs aktivitet, du kan tænke på, som trampolining.