Trods snak om at priserne på busbilletter skulle sænkes, er dette ikke rigtig noget, der er blevet en realitet. Priserne er stadig urimeligt høje, og turen frem og tilbage ender ofte på over 100 kr. Dette afhænger dog selvfølgelig af dine destinationer.

At bruge sine penge på busbilletter er aldrig sjovt. Man vil meget hellere bruge dem på sjovere ting som god mad, drinks med vennerne, nyt tøj eller andre materialistiske goder.

Realiteten er dog alligevel, at vi skal fra A til B, og det er ikke alle, der har råd til bil og/eller kørekort. Så hvordan kan man ellers blive transporteret rundt i vores smukke land?

Økonomisk- og miljøbevidst

Vælger du elcyklen som dit fremtidige transportmiddel, sparer du ikke kun busbilletten, men du hjælper også planeten.

Ift. CO2 udslip er bussen at foretrække frem for bilen, men endnu bedre er det, hvis du hopper på cyklen – elmotor eller ej.

En cykels CO2 udslip er lig nul, og det samme er en elcykel, da dens motor (som navnet hentyder til) køre på elektricitet og ikke benzin eller diesel på samme måde, som biler og motorcykler gør det.

Vil du gå den rigtig miljøbevidste vej, kan du også finde elcykler/cykler derude, hvis stel er lavet af genbrugt materiale – eller du kan spørge din cykelforhandler, om den cykel, du er interesseret i, vil blive genbrugt, når du afleverer den til skrot, eller om du kan sælge den som reservedele til din cykelforhandler, når den går i stykker. På den måde er du sikker på at ingen dele af din cykel går til spilde.

Du kommer næsten lige så hurtigt frem

Okay, måske ikke ligeså hurtigt, som hvis du tog bilen. Men vælger du at investere i en elcykel, slipper du for, hvad folk oftest brokker sig over, når de bliver foreslået at tage cyklen i stedet. ”Det er jo hårdt!”

At cykle er hårdere end at tage bussen eller bilen, men det er til gengæld også både bedre for din krop, din pung og planeten. Men dovenskab skal nu alligevel have plads, så giv dig selv en slapper og få en elmotor på din cykel som en ekstra hjælper til de ekstra hårde bakker og rigtig lange ture.

Elmotoren holder momentummet i dine cykelhjul i gang, og du vil helt sikkert bliver overrasket over, hvor hurtigt du ender på din destination, og efter blot nogle måneder, burde du allerede kunne se en drastisk økonomisk forskel, nu du ikke længere bruger dine penge på busbilletter.