I denne tid, hvor de materielle goder i høj grad har fået overtaget i de danske hjem, er der mange, der egentlig har glemt, at disse ting ikke har den store værdi, hvis ikke man kan være sammen om dem. Det er det klassiske scenarie, hvor de døde ting ikke snakker til én, og der er derfor mange, der går og ønsker sig mere tid til deres kære – noget, der dog oftest er meget svært at pakke ind og give i gave. Af netop denne grund skal du vælge at give en stor oplevelse til dem, du holder allermest af!

oplevelser-boer-ske-med-andreOplevelser skaber fællesskab og fælles minder!

Hvis du eller dem du holder af ønsker sig mere tid med hinanden, så er en stor oplevelse en kærkommen lejlighed til netop dette. Man kan i dag få utrolig mange forskellige oplevelsesgaver for to eller flere personer, der er med til at skabe noget større og vigtigere, end de klassiske materielle goder gør: Fællesskab.

I denne moderne, travle hverdag ser vi ikke længere så meget til hinanden, og det er der mange mennesker, der er utrolig kede af. Det er dog ikke altid så let at finde tid til hinanden, men hvis du vælger at give en stor oplevelsesgave til dine kære, så bliver I i højere grad tvunget til at finde den tid, som oplevelsen kræver. Dette betyder, at alle parter vil kunne være tilstede i nuet og opleve de ting, som i har købt adgang til, og ultimativt betyde, at t i dermed skaber et nyt og forbedret fællesskab med hinanden. En oplevelsesgave bliver ved med at give, da i vil kunne snakke om oplevelsen med hinanden i årene, der kommer, og dermed have gode minder, der binder jer tættere sammen!

Oplevelsesgaver behøver ikke at være dyre!oplevelser-er-minder-for-livet

Udover, at en oplevelsesgave giver fælles minder, så er det oveni købet en mulighed for at finde et lidt billigere alternativ til de traditionelle gaver, som du ellers kunne give væk. For det første er der oplevelsesgaver for enhver smag og enhver størrelse pengepung, og for det andet vil du oftest selv være en del af oplevelsen, hvorfor du også selv får noget godt ud af den gave, du giver væk. Dette er måske den allerstørste fordel ved at give en oplevelsesgave: Du giver ikke bare en død ting, som kun kommer modtageren til gode – du giver en oplevelse, som du måske selv bliver en del af. Dette lyder måske en anelse nærigt og udspekuleret, men i virkeligheden er det vel egentlig sådan, at vi bedst kan lide vores liv – når alle parter er glade og tilfredse, og ingen er ladt i stikken! Her på e-kompetencer, har vi selv brugt denne hjemmeside til at finde frem til gode steder at købe oplevelsesgaver.

Med andre ord vil du opleve, at en oplevelsesgave spreder glæde for flere, end bare giveren og modtageren: Den favner bredt, og alle vil være glade på hinandens vegne for de oplevelser, der venter dem!