I denne artikel kan du få generelle tips til at bruge internettet, og den måde som du skal håndtere netop dette på.

  1. Hvilken browser skal du bruge?
  2. Anti virus
  3. Hvilke sider skal du passe på med at besøge?

Du har med næsten garanti hørt folk tale dårligt om Microsoft Egde og Internet Explore generelt. Det er faktisk ikke uden grund, for disse to browsere beskytter dig ikke specielt godt, og så er de langsommere i forhold til andre browsere på markedet. Hvis du for eksempel kigger hen i mod Google Chrome og Mozilla Firefox, ja så er du langt bedre stillet ved at benytte en af disse to browsere. Du kan hente dem gratis på internettet, og så kan du desuden tilføje forskellige former for applikationer til disse, det er blot op til dig at personliggøre din browser, så den har features, som du har brug for, når du enten arbejder eller bare surfer rundt.

Du har sikkert også hørt, hvor vigtigt det er beskytte sig selv. Det er oplagt at benytte sig af Anti virus til dette formål. Der findes nogle som er gratis, men som du sikkert kan regne ud, så er de, som er gratis, langt fra lige så gode som dem, du betaler for. Du kan få forskellige betalingsløsninger, når det kommer til de forskellige Anti virus. Du kan blandt andet vælge at betale på månedsbasis, men du kan også vælge at bare betale hvert år, eller betale en pris fra starten af, som så gør, at du har købt produktet. Hvilken du vælger, er naturligvis 100% op til dig.

Sidst men ikke mindst, skal vi kigge på hvilke sider, du skal passe på med at besøge. Der findes noget, som hedder “Deepweb”. Typisk har du ikke adgang til dette fra Google af, og skal have både proxy og forskellige gateways, til at have adgang til dette. Heldigvis er det ikke lige så nemt, som man tror, og derfor er det højst sandsynligt ikke noget, som du kommer til at skabe kendskab til. Derudover er der på nogle sider forskellige former for reklamer, og specielt hvis du downloader noget gratis, skal du passe på med dette. Der kan nemlig typisk være en form for malware eller trojansk hest i, hvorfor det er ekstra vigtigt, at du har et velfungerende Anti virus.