I Holstebro ligger en dansk virksomhed med en stærk position på markedet for maskiner til industrien. Navnet på virksomheden er ALVAC A/S, og de benytter særligt deres store erfaring og højtteknologiske produkter til at skabe sig den konkurrencemæssige fordel, som de har. Deres løfteudstyr til industrien er af høj kvalitet, og derudover bygger deres gode kunderelationer på et højt serviceniveau.

Den danske produktionsvirksomhed, ALVAC A/S, udvikler og producerer mange forskellige slags maskiner til deres kundevirksomheder, som befinder sig i mange forskellige brancher. Alligevel formår virksomheden at skabe funktionelle løsninger af høj kvalitet, som er tilpasset hver enkelt virksomheds behov alt efter, hvilken branche det drejer sig om.

Løfteudstyr til alle dele af produktionsvirksomheden

Virksomheden har stor erfaring indenfor produktion af maskiner til mange forskellige brancher, og de kan dermed levere udstyr til næsten alle virksomheder uanset, hvilken branche de befinder sig i. Dertil kommer, at ALVAC A/S kan levere udstyr til de forskellige interne dele af virksomhederne, hvilket eksempelvis kunne være lageret, produktionen, pålæsning af varer til videre fragt samt mange andre opgaver.

Da virksomhedens løfteudstyr anvender den moderne vakuum-teknologi, er deres maskiner hensigtsmæssige at bruge til næsten alle opgaver i en industrivirksomhed, som indebærer tunge objekter. Man opnår dermed, at medarbejdernes fysik skånes, så de ikke får arbejdsskader, samtidig med at selve arbejdsopgaverne kommer til at foregå hurtigere og med større nemhed.

Kundeservice er en essentiel del af den danske virksomhed

Selvom udvikling og produktion af højteknologiske industrimaskiner er kernekompetencen hos ALVAC A/S, er kundeservice også en stor den af virksomheden. Deres kundeservice dækker over flere forskellige dele af virksomheden. Virksomheden tilbyder blandt andet en stor service i form af, at de kommer med løsninger, som passer specifikt til den enkelte kundevirksomhed. Derudover er ALVAC A/S med i hele processen, hvilket betyder, at de udover at producere varerne er med til at udforme idéer og løsninger til den enkelte kunde samtidig med, at de installerer maskinen til sidst, så den er klar til at blive taget i brug.

Det er også værd at nævne den service, som finder sted efter salget. Hvis der opstår behov for service af de leverede maskiner, kan ALVAC A/S rykke hurtigt ud til kunder i hele landet for afhjælpe problemet. Da disse forskellige services skaber værdi for virksomhedens kunder, er de en vigtig del af successen hos ALVAC A/S.

Hvis du eksempelvis godt kunne tænke dig at læse mere om svingkraner, vakuumløftere eller et af de øvrige produkter, som virksomheden tilbyder, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens website, hvor du vil kunne finde et væld af god og nyttig information herom.